Λακωνία

Και η Σπάρτη μένει μέσα…

492{icon} {views}

Μια εβδομάδα πέρασε από την απαγόρευση κυκλοφορίας για άσκοπη κίνηση λόγο κορονοϊού και η Σπάρτη μένει μέσα… λόγο κορονοϊού. 

 

 

Το πρωί της Δευτέρας 30.3.2020 η Σπάρτη ήταν μια άδεια πόλη που θύμιζε καλοκαιρινές Κυριακάτικες ημέρες , τα καταστήματα κλειστά , οι παιδικές χαρές κλειστές , τα πάρκα  και η  πλατεία άδεια , ελάχιστοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν και μόνοι τους. 

 

 

 

 

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε καλό είναι να υπακούμε στα μέτρα της Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ και να κρατήσουμε την πόλη μας έτσι όπως είναι σήμερα , χωρίς κρούσματα γιατί μέχρι τώρα για την Λακωνία ένα ήταν και παραμένει ευτυχώς ένα.

 

 

Σύντομα έρχεται μεγάλη Εβδομάδα και οι εκκλησίες θα είναι κλειστές , αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να προσευχόμαστε για όλο τον κόσμο και σύντομα να περάσει και αυτό , έρχονται δύσκολες ημέρες αλλά με υπομονή και θέληση θα τις ξεπεράσουμε. 

 

 

Μένουμε σπίτι, αλλά συνεχίζουμε με αισιοδοξία, με θετική σκέψη πως και αυτό θα περάσει, αρκεί να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, αρκεί να παραμείνουμε άνθρωποι για τον διπλανό μας που μπορεί να έχει την ανάγκη μας.

 

 

για το Spartavoice.gr Αλέξανδρος Μπουγάδης
Μέλος του ομίλου UNESCO  Τεχνών , Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

και μην ξεχνάμε Πως θα μπορούμε να κυκλοφορούμε – έντυπο δήλωσης μετακίνησης

 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook  & twitter και μάθετε πριν από όλους τι “παίζει”!

You may also like

Κοινοποίηση: