Λακωνία

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας

 

         Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντια Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης ο Ιερέας Ριβιώτισσας πατήρ Κωνσταντίνος Βλάχος.         

         Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα ευχήθηκε καλή χρονιά στους υπαλλήλους  της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τις οικογένειες τους με υγεία, πρόοδο και ευτυχία.  Η κα Τζανετέα εξήρε την εργατικότητα και την αφοσίωση των υπαλλήλων που παρά η έλλειψη προσωπικού δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και τόνισε ότι η Λακωνία είναι πρώτη σε απορροφητικότητα πόρων ΕΣΠΑ και αυτό το οφείλουμε στους υπαλλήλους της ΠΕ Λακωνίας.   

         Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης  επεσήμανε ότι το 2019 θα είναι μια αποφασιστική χρονιά για όλους. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με υπευθυνότητα, υλοποίησε  μεγάλες υποδομές σε ολόκληρη τη Λακωνία και προς αυτή την κατεύθυνση εργάστηκαν σκληρά οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας παρά το έντονο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού. Ο κ. Τατούλης κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

 

                                 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

You may also like

Κοινοποίηση: