Λακωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη στην Αρεόπολη

Όπως και να ‘ναι…

Οι λέξεις αυτές τις δύο ημέρες του Νοέμβρη εξακοντίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις…

Αγαπώντας με έναν απελπισμένο έρωτα τόσο αυτήν την ακριτική γωνιά όσο και τους λησμονημένους κατοίκους της, ανταμωθήκαμε για τέταρτη συνεχή χρονιά με το μαγεμένο βλέμμα των Μανιατών την Ημέρα Πρόληψης 

 

Με αφορμή τις 14 Νοεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, και σε συνεργασία με τη Μονάδα Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα», ορίσαμε το ραντεβού μας για τις 8 και 9 Νοεμβρίου, τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και σε απομακρυσμένα χωριά-οικισμούς της Μάνης, για όσους πολίτες αδυνατούσαν να προσέλθουν.

Πλήθος ασθενών εξετάστηκαν και έλαβαν συμβουλές από την καθηγήτρια κ. Α. Μητράκου, η οποία μίλησε στο κοινό τονίζοντας τη σημασία των αλλαγών του τρόπου ζωής στην καλή ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη. Ακολούθησε η εκπαίδευση του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, με την κατάρτιση παλαιότερων και νεότερων συναδέλφων στις τελευταίες εξελίξεις του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Θερμές ευχαριστίες ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους μου, ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες ανήκουν στην Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Α. Μητράκου.

Η αποκρυπτογράφηση του έργου του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης είναι πλέον απαραίτητη…

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

Dr. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από το  www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook 

You may also like

Κοινοποίηση: