Επικαιρότητα.

Μόνο στην Ελλάδα επιβάλλεται η χρήση μάσκας σε μικρά παιδιά

Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την Κεραμέως: «Μόνο στην Ελλάδα επιβάλλεις μάσκα για παιδιά κάτω των 12 ετών»

 

 

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) καταγγέλλει την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως και ζητά την ενεργοποίηση εισαγγελέα για το έγκλημα κατά των παιδιών που εκτελείται μέσω της κ. Κεραμέως και με εντονότατη οσμή σκανδάλου για άνομο και ανήθικο οικονομικό όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που συνδέονται με τον Πρωθυπουργό και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον.

Τη στιγμή που ακόμη και η Κύπρος ακύρωσε την επιβολή μάσκας σε παιδιά κάτω των 12 ετών, η κ. Κεραμέως εξακολουθεί να επιμένει στην επιβολή της στην Ελλάδα. Αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε καμία περίπτωση με επιστημονικά δεδομένα, αφού ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν το στηρίζει και μπορεί μόνο να ερμηνευθεί ως επιπλέον οικονομική ενίσχυση σε επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδέονται με τον Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία και τα οποία εμπλέκονται στην προμήθεια μασκών.

Δηλαδή η Υπουργός Υγείας επιβάλλει στα μικρά παιδιά τη μάσκα με ότι επίπτωση μπορεί να έχει αυτό στη σωματική και ψυχική υγεία τους μόνο και μόνο για να ενισχυθεί ο τζίρος του κομματικού επιχειρηματία.

Η παρέμβαση εισαγγελέα είναι επιβεβλημένη.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας

 

You may also like

Κοινοποίηση: