Μουσική

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

969{icon} {views}

Ο Νίκος Βέρτης είναι έτοιμος να μοιραστεί με το κοινό το νέο τραγούδι του «Πόσο Με Πλήγωσες»

 

 

Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην καρδιά του καλοκαιριού ο Νίκος Βέρτης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλει να συνεχίσει τη δυναμική πορεία του ενώ παραμένει σε τροχιά κορυφής η σπάνια και πραγματικά υπέροχη συνεργασία του με το Γάλλο συνάδελφό του Amir στο τραγούδι «Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ».

Το δίγλωσσο τραγούδι αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό από την πρώτη ημέρα που δόθηκε στη δημοσιότητα, όπως αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι το music video που δίνει εικόνα στο «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ» έχει συγκεντρώσει πάνω από 14,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube πριν καν συμπληρωθούν τρεις μήνες από την κυκλοφορία του.

Ο Νίκος Βέρτης είναι έτοιμος να δώσει τώρα τη σκυτάλη σε ένα νέο single με τίτλο «Πόσο Με Πλήγωσες».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γιώργο Τσοπάνη, τον στιχουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Το single «Πόσο Με Πλήγωσες» θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming από τη THEAMA και τη Heaven Music λίγες ημέρες αργότερα μετά την πρώτη μετάδοσή του.

 

https://www.hit-channel.com/

 

Spartavoice.gr ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας , επικοινωνήστε μαζί μας στο email voicesparta@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6909031174

You may also like

Κοινοποίηση: