Νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πέτρος Τατούλης «Ικανοποιούμε αίτημα χρόνων για τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Κατσαρού»

 

Το έργο της αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων στην Τοπική Κοινότητα Κατσαρού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κατσαρού το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

«Έχουμε αναλάβει την ευθύνη να ικανοποιήσουμε το χρόνιο αυτό αίτημα των κατοίκων του Κατσαρού για άμεσες παρεμβάσεις στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι «είναι ένα έργο που έχει προϋπολογισμό 330.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε πώς δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, αλλά είμαι πεπεισμένος όμως ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που μένει σε εκκρεμότητα εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε επίσης στην πλειοψηφία των έργων που εκτελούνται στο Δήμο Οιχαλίας και τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Περιφέρειας. «Το είπε και ο κύριος Δήμαρχος, αλλά θα ήθελα με ιδιαίτερο τρόπο να το τονίσω, διότι η συνεργασία που υπάρχει και ο τρόπος που λειτουργεί η Περιφέρεια εξασφαλίζει όλους τους αναγκαίους πόρους για να γίνονται όλα αυτά τα απαραίτητα έργα και στο επίπεδο της οδοποιίας και στο επίπεδο των αναπλάσεων και στο επίπεδο μικρών και μεγάλων έργων από την μία πλευρά έως την άλλη του Δήμου».  

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: