Λακωνία

Περιοδεία Τζανακόπουλου, Αραχωβίτη στη Λακωνία

Περιοδεία Τζανακόπουλου, Αραχωβίτη στη Λακωνία και ανοιχτή εκδήλωση στη Σπάρτη

«Τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί»

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με την οργάνωση μελών Σπάρτης διοργάνωσε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Πάρκο Γουδέ στη Σπάρτη. 

 

 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, βουλευτής Α΄ Αθήνας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συζήτησαν με τους συμπολίτες μας στη Σπάρτη για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, τη νεολαία, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους εργαζομένους, τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.

Οι ομιλητές συζήτησαν για την τρέχουσα επικαιρότητα τόσο κατά τη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε με τα τοπικά ΜΜΕ όσο και κατά την εκδήλωση ενώ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των μέσων και των φίλων και συντρόφων που παραβρέθηκαν στο πάρκο Γουδέ.

 

 

Πριν την εκδήλωση, οι δύο βουλευτές επισκέφτηκαν τον βυζαντινό ναό του Άγιου Γεωργίου στον Λογκανίκο με αφορμή την περικοπή του προϋπολογισμού από τις 800.000 ευρώ για συντήρηση, αποκατάσταση και στατική ενίσχυση του. Οι βουλευτές δήλωσαν ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες γιατί το μνημείο κινδυνεύει.

 

 

Το Σάββατο 18 Ιουλίου, οι δύο βουλευτές με τον συντονιστή της Ν.Ε, κ. Πανάγο Φραγκή επισκέφτηκαν το Γύθειο και συναντήθηκαν με τον κ. Ιωάννη Παναρίτη, πρόεδρο  του Επιμελητηρίου Λακωνίας και μέλη του ΔΣ και συζήτησαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, τις νέες συνθήκες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά το lock down και την αναγκαιότητα συνεννόησης για την υλοποίηση ενός σοβαρού σχεδίου που θα εμπλέκει τους θεσμούς, τους εκπροσώπους, τις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία για την επανεκκίνηση της οικονομίας. 

Στο τέλος αυτού του σοβαρού διαλόγου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συνέχεια των επαφών τους, την ανταλλαγή των προτάσεων τους και τη διαρκή συνεργασία ώστε να συμβάλλουν όλοι στην ανάδειξη και χρήση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, την ανάδειξή της και συνεχή υποστήριξή της.

 

 

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: