Λακωνία

Προγραμματική σύμβαση Π. Πελοποννήσου με το Νοσοκομείο Σπάρτης

 

 

Με προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας θα καλυφθεί η δαπάνη για την μεταφορά της μονάδας εκτάκτων περιστατικών σε χώρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης.

Αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχε στην Τρίπολη σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον ασκούντα καθήκοντα διοικητή του Γ.Ν. Λακωνίας Νίκο Καλογεράκο, συντονιστή διευθυντή στη Γυναικολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης.

Η εκτιμώμενη δαπάνη ανέρχεται περί τις 200.000 ευρώ, ποσόν από το οποίο η Περιφέρεια αναμένεται ότι θα καταβάλει τα 2/3.

Παράλληλα, η Περιφέρεια θα ενισχύσει το νοσοκομείο της Σπάρτης και σε άλλους τομείς, ιδιαίτερα σε ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να καταστεί πλήρως λειτουργικό.

Οπως τονίστηκε πάντως μετά τη συνάντηση, οι επενδύσεις στο υφιστάμενο νοσοκομείο θα γίνουν με λελογισμένο τρόπο, δεδομένου -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης- ότι σε 4 χρόνια θα παραδοθεί ένα νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο στη λακωνική πρωτεύουσα, ως δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου.

Ο σχεδιασμός του νέου αυτού νοσηλευτικού ιδρύματος είναι του διεθνούς φήμης Ιταλού αρχιτέκτονα Ρέντζο Πιάνο.

 


Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας
τηλέφωνο επικοινωνίας 6909031174

Καταχώρηση και μικρών αγγελιών

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr. 

Ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο Facebook ,   Sparta Voice.gr &  LAKONIA GREECE   γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

Μέλος του e-media
Γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

You may also like

Κοινοποίηση: