Προτάσεις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην εκκλησία της Μαγούλας

939{icon} {views}

 

Κυριακή 1 Ιουλίου

Πρωί: Θεία Λειτουγία  και Μνημόσυνο των ευεργετών της ενορίας.
6:00 μ.μ. Έκθεση Αγιογραφίας από τη Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Παράλληλα θα λειτουργήσει Εργαστήρι Μελισσοκομίας από τον μελισσοκόμο Βασίλη Λιναρδάκη.
8:00 μ.μ. Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας στο Βυζαντινό παρεκκλήσι της Παναγίας.
9:30 μ.μ. 4η Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με το μουσικό σχήμα ΣΜΥΡΝΑ. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα της ενορίας.

Δευτέρα 2 Ιουλίου

5:30 μ.μ.μ Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, στην αίθουσα της εκκλησίας.

 

Τετάρτη 4 Ιουλίου

7:οο μ.μ.μ 4η βόλτα με ποδήλατα στη Μαγούλα. Εκκίνηση και τερματισμός στο προαύλιο του ενοριακού Ναού. 

Κυριακή 8 Ιουλίου

Λαϊκό πανηγύρι με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά στον προαύλιο χώρο του Ναού. Κλήρωση Λαχειοφόρου.

Τετάρτη 11 Ιουλιου

9:00 μ.μ.μ Θεατρική παράσταση “η δε γυνή να φοβήται τον άντρα” του Γιώργου Τζαβέλα από τη θεατρική ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού παρεκκλησιού. 

 

Δευτέρα 16 Ιουλίου

River Party με το μουσικό σχήμα All Weather και τον John Rous στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού παρεκκλησιού. Λειτουργία υπαίθριου μπαρ.

 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρονται γλυκίσματα σε όλους τους επισκέπτες. 

Στον χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει περίπτερο που θα προσφέρεται το βιβλίο “ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ιχνηλατώντας την Ιστορία , τον Πολιτισμό και τους Ανθρώπους της” το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα από το Φιλανθρωπικό – Πολιτιστικό Σωματείο “Κοινωνία Μαγούλας – ο Άγιος Νίκανδρος” και περιέχει τα Πρακτικά του Συμποσίου που διοργανώθηκε στις 30/04/2017 από την Ενορία Μαγούλας, το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, Πρωτοβουλία Μαγουλιωτών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας. 

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: