Πολιτική

Στ. Αραχωβίτης “Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε έργα για τη Λακωνία που ήδη υλοποιούνται ”

Στ. Αραχωβίτης στον Προϋπολογισμό 2023: “Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε έργα για τη Λακωνία που ήδη υλοποιούνται ”

 

 

Τοποθέτηση στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού για το 2023 έκανε ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτης, κάνοντας ειδική αναφορά στις εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη για τη Λακωνία. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας:

Πριν από λίγες μέρες ένα μεγάλο κλιμάκιο της Κυβέρνησης με προεξέχοντα τον Πρωθυπουργό κατέβηκε στην Πελοπόννησο και εξήγγειλε τα έργα για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Για τη Λακωνία εξήγγειλε τι; Τα έργα τα οποία ήδη υλοποιούνται και έχουν “κλειδώσει” από το 2019, όπως το μεγάλο αρδευτικό του Φράγματος Κελεφίνας που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με 100% χρηματοδότηση, το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης που συμφωνήθηκε με τον αρμόδιο αναπλ. Υπουργό Παύλο Πολάκη την άνοιξη του 2019 και υλοποιείται από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, και μια σειρά άλλα έργα όπως το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο που έχει ανάγκη η Σπάρτη και καρκινοβατεί από το 2019.

Εξαγγέλθηκαν τα παραπάνω, ενώ δεν εξαγγέλθηκαν άλλα έργα που ήδη είχαν ωριμάσει το 2019. Τι έγινε με αυτά; Ξεχάστηκαν;

 

**********

Στο Χριστουγεννιάτικο event θα λειτουργεί  bazzar ,  με τα έσοδα από τις πωλήσεις και την φωτογράφιση να δίνονται σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας  αγοράζοντας τρόφιμα.

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

You may also like

Κοινοποίηση: