Λακωνία

Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με την ΕΛΜΕ Λακωνίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤ. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνάντηση με το Προεδρείο του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας, στα γραφεία του σωματείου, είχε την Παρασκευή, 22 Μαΐου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ παραγωγικό κλίμα, ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν με το άνοιγμα των σχολειών, και γενικότερα για τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, την έλλειψη υποδομών για τα Ειδικά Σχολεία, τα προβλήματα στα μικρά περιφερειακά σχολεία, τις κενές οργανικές θέσεις, καθώς και τις ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό και αναπληρωτές μέχρι και σήμερα. 

Άκουσε με προσοχή τις προτάσεις και τα αιτήματα των εκπαιδευτικών.

Ενημερώθηκε αναλυτικά για τις θέσεις των εκπαιδευτικών για το θέμα τις ζωντανής αναμετάδοσης των μαθημάτων από την τάξη, και την αντίθεση του εκπαιδευτικού κόσμου στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, της επιδείνωσης των εργασιακών συνθηκών των καθηγητών και τη μακροχρόνια αδιοριστία.

Αναφορά έγινε και στην «επιτελική» κοροϊδία από την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως για την δωρεάν παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε μαθητέςκαι εκπαιδευτικούς. Οικονομικά αδύναμοι μαθητές έμειναν εκτός αυτής της εκπαίδευσης γιατί δεν έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που με δικά τους μέσα και χωρίς σοβαρή υποστήριξη, ανέπτυξαν την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση και συνέχισαν το εκπαιδευτικό έργο.

Δεσμευτήκαν για σταθερή επικοινωνία για την προώθηση των αιτημάτων για τη βελτίωση της εκπαίδευσης και της θέσης των εκπαιδευτικών, καθώς και τη στήριξη των πρωτοβουλιών και δράσεων της ΕΛΜΕ Λακωνίας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας, κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος, κ. Τριαντάφυλλος Ζάβαλης και ο αιρετός στο υπηρεσιακό συμβούλιο (τέως πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας) κ. Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

 

Ακολουθήστε μας στα social media , facebook  , youtube ,twitter   , instagram

Spartavoice.gr : Αναλαμβάνουμε την Βιντεοσκόπηση με Drone καθώς και φωτογράφιση των δικών σας χώρων.
Επίσης βιντεοσκόπηση και για την προβολή της περιοχής σας.

Δείτε περισσότερα Βίντεο από την Λακωνία και όχι μόνο στο κανάλι μας στο
You Tube
  ΕΔΩ 
email voicesparta@gmail.com 

You may also like

Κοινοποίηση: