ΑστυνομικάΕιδήσεις Σωμάτων Ασφαλείας

Συνελήφθησαν 3 άτομα στο Δ. Σπάρτης & Δ. Ευρώτα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη 19.5.2019 το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί νωρίτερα, αφαίρεσε χρήματα από ημεδαπό. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, 44χρονος και 49χρονη, γονείς του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα  -κατά περίπτωση- αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη 19.5.2019 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 27χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε στις 18.5.2019 αφαίρεσε από όχημα και αγρόκτημα ημεδαπών κινητό τηλέφωνο, ρολόι, χρήματα και χορτοκοπτικό μηχάνημα.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 19.5.2019 το απόγευμα, σε άλλη τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από τους ανωτέρω αστυνομικούς, ακόμη ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κινητό τηλέφωνο και χορτοκοπτικό μηχάνημα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

 

You may also like

Κοινοποίηση: