Λακωνία

Συνελήφθησαν 8 άτομα στο Δ. Σπάρτης , Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών , σύλληψη ενός ατόμου στο Γύθειο.

414{icon} {views}

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν (1.2.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης και στη Σπάρτη  Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, καθώς και αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λακωνίας, σε οκτώ (8) ξεχωριστές περιπτώσεις, οκτώ (8) ημεδαποί, έξι (6) άνδρες ηλικίας από 25 έως 65 ετών και δύο (2) 50χρονες γυναίκες, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.  

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα ημεδαπών, που είχαν γίνει την 28.1.2018 και 29.1.2018 στη Σπάρτη Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών, 25χρονου, 19χρονου και τριών (3) ανηλίκων, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη (1.2.2018) το μεσημέρι, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, για παράνομη οπλοφορία.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: