Λακωνία

Συνεχίζεται κανονικά ο εμβολιασμός στο Γ.Ν. Σπάρτης και δεν υπάρχει έλλειψη του εμβολίου

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι «το Νοσοκομείο Σπάρτης εμφανίζεται να μην έχει εμβόλια» και ότι «υπάρχει θέμα εφοδιασμού στην περιοχή» διευκρινίζουμε τα εξής:

Τις τελευταίες ώρες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εμβολιασμού παρατηρείται δυσκολία στην διαδικασία κλεισίματος των ραντεβού, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας ημερομηνιών κι όχι λόγω έλλειψης των εμβολίων.

Η διαθεσιμότητα των ημερομηνιών δε συσχετίζεται με τη διάθεση των εμβολίων αλλά με τον αριθμό των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των συμπολιτών μας που ήδη έχουν κλείσει ηλεκτρονικά ραντεβού για εμβολιασμό, σημειώνεται και ο αντίστοιχος περιορισμός των διαθέσιμων ημερομηνιών για επιπλέον ραντεβού.

Επίσης, ο αριθμός των εμβολιαστικών δόσεων που παραλαμβάνονται στις προγραμματισμένες αποστολές καλύπτει πάντα τον αριθμό των πολιτών που έχουν κλείσει ραντεβού.

Ως εκ τούτου, μέχρι σήμερα, ουδέποτε τέθηκε θέμα έλλειψης εμβολίων στην περιοχή μας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μέχρι την 16 Φεβρουαρίου 2021, έχουν ολοκληρωθεί 4.877 εμβολιασμοί στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ενώ με την πρόσφατη εισαγωγή των Κέντρων Υγείας Σπάρτης, Αρεόπολης και Βλαχιώτη στα Εμβολιαστικά Κέντρα θα επιταχυνθούν σημαντικά οι εμβολιασμοί και τα αποτελέσματα στην περιοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Για το ΓΝ Λακωνίας

Η Διοικήτρια Εύη Παπαγεωργίου.

 

 

χώρος διαφήμισης 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram  

You may also like

Κοινοποίηση: