Αθλητικά Λακωνίας.

Το Ισπανικό ποδόσφαιρο στην Σπάρτη “Open Road Football Experience” 2018

687{icon} {views}

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ένα σπουδαίο και πρωτοπόρο ποδοσφαιρικό event θα λάβει χώρα στην πόλη της Σπάρτης. Το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το “Open Road Football Experience”.
Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό Camp στο οποίο εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας, θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών. Με το πέρας του Camp, προπονητές και scouters, θα αξιολογήσουν όλους τους συμμετέχοντες, και θα «ανοίξουν το δρόμο» στους δυο αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ισπανικών Ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Επίσης, το Camp θα συνοδεύσει επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές με στόχο οι διακεκριμένοι προπονητές να μεταφέρουν το αναπτυξιακό και παράλληλα πολύ επιτυχημένο μοντέλο του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στόχοι camp

Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η διακεκριμένη προπονητική ομάδα που θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε, θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης στον ποδοσφαιρικό χώρο, σε σχέση με όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα. Μέσα από ένα εξειδικευμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων, με τεχνικές και πρακτικές που εφαρμόζονται σε Ακαδημίες μεγάλων Ισπανικών ομάδων, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και θα πάρουν μια «γεύση» από τη μαγεία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Λαμβάνοντας μέρος στο Open Road Football Experience, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η πειθαρχία και η ευγενής άμιλλα. Έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Συμμετέχοντας στη διοργάνωσή μας, κοινωνικοποιούνται, και αποκτούν υγιή πρότυπα.

Ένας ακόμα προσωπικός στόχος που βάλαμε και καταφέραμε να τον πετύχουμε, είναι η παρουσία scouters στα γήπεδά μας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από ειδικούς, πράγμα που θα τους δώσει το έναυσμα να γίνονται όλο και καλύτεροι. Δύο από όλους τους συμμετέχοντες, μετά από αξιολόγηση, κερδίζουν δωρεάν εισιτήριο σε δοκιμαστικά μεγάλων Ακαδημιών της Ισπανίας, εισιτήριο στο όνειρο…

Η δυνατότητα αυτή, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, και προσδοκούν μια ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Open Road Football Experience…
Σου ανοίγουμε το δρόμο!!
Ζήσε την εμπειρία!!
Άδραξε την ευκαιρία!!
Ζήσε τη στιγμή!!

Κόστος συμμετοχής

«OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE»

Συμμετοχή Κόστος
1 παιδί 150€
2 αδέρφια 240€
3 αδέρφια 300€

Παροχές συμμετεχόντων:
Εμφάνιση (full set), εξειδικευμένο προπονητικό team από την Ισπανία, εργομετρικά, παρακολούθηση SCOUTERS, έγγραφη αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

Extra παροχές:
1. Κάθε συμμετέχοντας μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό Camp στην Αμερική.
2. Μετά από αξιολόγηση δύο (2) συμμετέχοντες παίρνουν το εισιτήριο για δοκιμαστικά σε ακαδημίες της Ισπανίας.
Για διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 6982 817 285, 6987 704 471
E-mail: openroadfootball@gmail.com
Facebook: OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE

Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και τον τρόπο εγγραφής, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6982 817 285, 6987 704 471 καθώς και να επισκεφτείτε τα γραφεία του ΟΝΑ
Δ. Σπάρτης, Δωριέων 13, Δευτέρα με Παρασκευή, 12:00 με 14:00, ξεκινώντας από την Παρασκευή 10/5/2018.

Χορηγός Επικοινωνίας Spartavoice.gr

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: