1η κατασκηνωτική εκδήλωση στο καταφύγιο Ταΰγετου

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη σύσταση του HumaNatu-ReHub. Το «Κέντρο Επανασύνδεσης Ανθρώπου-Φύσης» (“Human-Nature Recοnnection Hub”) είναι ένας Μη Kερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα την Σπάρτη και ιδρυτικά μέλη την Δρ. Διοίκησης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κα. Άννα Κουρτεσοπούλου και τη δικηγόρο και απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Τμήματος Βιοηθικής του Πανεπιστημίου Κρήτης κα. Εύη Νικολακάκου, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και συνεργάτες. Κύριος σκοπός του HumaNatu-ReHub είναι να παρέχει προγράμματα κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να ωθήσουν τον άνθρωπο να ανακαλύψει και να αναπτύξει το αίσθημα φροντίδας του εαυτού του, των άλλων, αλλά και του κόσμου που τον περιβάλλει. 

Στο πλαίσιο αυτό, η HumaNatu-ReHub, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ. Σπάρτης, διοργανώνει την 1η κατασκηνωτική της εκδήλωση, SPART-UPΟΔΡΑΣΕΙΣ 2021, που θα λάβει χώρα στις 20, 21 και 22 Αυγούστου 2021 στο καταφύγιο του Ταϋγέτου.


Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των εορτασμών της συμπλήρωσης 2.500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών και καρδιά της είναι η πεζοπορία για όλες τις ηλικιακές ομάδες σε συνδυασμό με παράλληλες βιωματικές δραστηριότητες υπαίθριας αναψυχής καθώς και πολιτιστικές πινελιές, πάντα με γνώμονα την ανάδειξη του τόπου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του. 

Ο μαγευτικός Ταΰγετος μας περιμένει να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε: 

Τηλέφωνα: 6944897221 Εύη Νικολακάκου /6973390620 Άννα Κουρτεσοπούλου 

Email: humanaturerehub@gmail.com 

 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

You may also like

Κοινοποίηση: