1 Σύλληψη για κλοπές στην Κορινθία

.

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένα άτομο, που συνελήφθη

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε καταστήματα, στην Κόρινθο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (24.11.2017) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνέλαβαν τον 38χρονο, γιατί στην κατοχή του βρήκαν μία (1) τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 38χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.6.2016 έως και την 29.12.2016, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέπραξε συνολικά μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής και έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, από όπου αφαίρεσε χρήματα και ηλεκτρονική συσκευή.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

You may also like

Κοινοποίηση: