15 συλλήψεις για ναρκωτικά , παραβάσεις ΚΟΚ κ.α στην Λακωνία

480{icon} {views}

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε στις 10.8.2017, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια πέντε (1005) άτομα, εκ των οποίων τα επτακόσια τριάντα έξι (736) ήταν ημεδαποί και διακόσια εξήντα εννέα (269) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε οκτακόσια δώδεκα (812) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν σαράντα (140) άτομα, από τα οποία ογδόντα τέσσερα (84) ήταν ημεδαποί και πενήντα έξι (56) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα πέντε (65) άτομα.

Συγκεκριμένα στην Λακωνία.

  • Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί στη Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Μία (1) αλλοδαπή στη Λακωνία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Τέσσερις (4) ημεδαποί και τρεις (3) αλλοδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Τρεις (3) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

You may also like

Κοινοποίηση: