19χρονος κατηγορείται για τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής στη Μεσσηνία

 

 

Σε βάρος του 19 χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -2.000- ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας Μεσσηνίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα και οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας  Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του,  διέπραξαν από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 13.9.2018 έως την 16.9.2018, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας Μεσσηνίας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων δύο (2) σε οχήματα και μία (1) σε οικία, καθώς και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -2.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: