Λακωνία. 19χρονος λήστεψε ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

 

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένου, στη Λακωνία

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του

Εξιχνιάστηκε άμεσα και μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει στις 16.12.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) άγνωστο συνεργό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο 19χρονος, μαζί με έναν (1) άγνωστο συνεργό του, στις 16.12.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με τη χρήση βίας τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 19χρονος την 23.9.2018, είχε αφαιρέσει από την οικία του ηλικιωμένου, χρήματα.  

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 19χρονου και την  εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174