«Τέλος» συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Παπανδρέου

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις που έκανε δήλωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μεταβεί στο ΣΥΡΙΖΑ και το κατηγόρησε για πολιτική απάτη βάζοντας «τέλος» σε διάφορα σενάρια περί συνεργασίας. 

Έθεσε ως μοναδική ευκαιρία την ανάδειξη της δημοκρατικής παράταξης μέσα από τις εργασίες του ΚΙΝΑΛ καθιστώντας σαφές ότι δεν προτίθεται να παίξει κανένα παιχνίδι σε βάρος της παράταξης.

«Υπήρξα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της κυβέρνησής του σε μια από τις δυσκολότερες ιστορικά περιόδους της χώρας μας, όταν η Προοδευτική Παράταξη πάλευε με όλες της τις δυνάμεις της να διασώσει τον τόπο, την ώρα που όλοι οι άλλοι λυσσαλέα πολεμούσαν το έργο μας.

Η τότε αντιπολίτευση, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αντί να συμβάλουν, όπως επέβαλλε το πατριωτικό καθήκον στη διάσωση της χώρας, αφοσιώθηκαν σε ανεύθυνους λαϊκισμούς και στη ρητορική του μίσους.
Έχουν ιστορική ευθύνη για αυτή τους την στάση και καταλήγει στη γραπτή του ανακοίνωση: Θέλω να γίνει σε όλους σαφές πως, δεν με αφορά καμία άθλια φιλολογία, μεθόδευση ή εργαλειοποίηση, που εντάσσεται στο δυσάρεστο κλίμα των ημερών, του ευτελισμού της πολιτικής και της Δημοκρατίας, του κυνισμού και των τυχοδιωκτικών επιδιώξεων, που υπηρετούν ιδιοτελείς μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες».

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Αποθανατίζουμε το όνειρό σας με τέχνη και ευαισθησία
Θέλουμε να αποδώσουμε φωτογραφικά εκείνη την μέρα όπως ακριβώς συμβαίνει 

Σαν Πολύτιμο λίθο , για να μην υπάρχει λήθη..

Φωτογραφική κάλυψη γάμων , βαπτίσεων , εκδηλώσεων & βιντεοσκόπηση

Alexandros Bougadis 
6909031174

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

Κοινοποίηση: