31η Σπαρτακιάδα 2019: Όλα έτοιμα για την εκκίνηση

360{icon} {views}

 

Το  Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019, στις 7:30  το πρωί ακριβώς θα δοθεί η εκκίνηση για μια ακόμη Σπαρτακιάδα, που θα τερματίσει, ύστερα από 257 χιλιόμετρα ποδηλασίας, στο Άγαλμα του Λεωνίδα,  στο Εθνικό Στάδιο της Σπάρτης.

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές φέτος, η Σπαρτακιάδα – με κάποιο μαγικό τρόπο – είναι κάθε χρόνο και καλύτερη! Δεν ξέρουμε πώς τα καταφέρνει η ΠΕΠΑ και οι συνεργάτες της αλλά, ένας ήδη εξαιρετικός αγώνας – με την αγάπη και την τεχνογνωσία των διοργανωτών του – γίνεται κάθε χρόνο ακόμα καλύτερος!

 

 

Ένας ιδιαίτερος “αγώνας”

Η Σπαρτακιάδα είναι ένας “αγώνας” σε εισαγωγικά. Το ελεύθερο δίνεται εν κινήσει, κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου, κατόπιν εντολής του Αλυτάρχη, σε σημείο και τη στιγμή που θα κριθεί κατάλληλο, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.

Όμως τα εισαγωγικά έχουν να κάνουν κυρίως με το γεγονός πως είναι ένας “αγώνας” στον οποίο ο τερματισμός είναι σχεδόν το ίδιο σημαντικός με την πρώτη θέση! Μια διοργάνωση που κάποιος θέλει οπωσδήποτε να πάρει μέρος για να θεωρείται ολοκληρωμένος ποδηλάτης. Και το θέλει περισσότερο κι από το να τον κερδίσει…

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός, πλάκες και πειράγματα, μάχες στις σκληρές ανηφόρες και εντυπωσιακά sprint στις ευθείες – ενώ, η τεχνική στις κατηφόρες κρίνεται συχνά καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος.

Ένας αγώνας που κρίνεται κυρίως από την ικανότητα διαχείρισης των ενεργειακών αποθεμάτων και φυσικά από το μυαλό και τη θέληση! Από την προσήλωση στον στόχο και τη συγκέντρωση. Από τη σωστή διατροφή και ενυδάτωση σε όλη τη διάρκειά του και φυσικά από τη σωστή προετοιμασία.

Γιατί, 257 χιλιόμετρα με έντονα υψομετρικά δεν είναι και απλή υπόθεση.

 


πηγή κειμένου https://www.mbike.gr
φωτογραφίες Σπαρτακιάδα 2018 Αλέξανδρου Μπουγάδη

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας με το χαμηλότερο κόστος 
τηλέφωνο επικοινωνίας 6909031174

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr. 

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

Μέλος του e-media 

You may also like

Κοινοποίηση: