Αθλητικά Νέα.

32η Σπαρτακιάδα . Ποδηλατικός αγώνας Αθήνα – Σπάρτη

Το Σαββάτο 2 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνει η 32η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα που γίνεται κάθε χρόνο ένα Σαββατοκύριακο μετά το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 07:30 πμ. εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στο Άγαλμα Λεωνίδα εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης.

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν/αναπτύξουν κατηγορίες και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους συμμετέχοντες σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 257 χλμ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο – Ζάππειο – Σύνταγμα – Ομόνοια – Λεωφόρος Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών / Κορίνθου – Κόρινθος – Π.Ε.Ο. Κορίνθου / Άργους – Μύλοι – Αχλαδόκαμπος – Τρίπολη – Σπάρτη τερματισμός ( Άγαλμα Λεωνίδα, εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης).

Μέχρι την πρώτη στάση ανασυγκρότησης (Κόρινθος), όλοι οι συμμετέχοντες θα πηγαίνουν σε ελεγχόμενο ρυθμό, ενώ θα ακολουθήσει υποχρεωτική στάση 15 λεπτών, στο 76ο χλμ. (πρώτο σημείο ανεφοδιασμού).
Κατόπιν θα δοθεί ελεύθερο κίνησης για τους συμμετέχοντες, «εν κινήσει» στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου κατόπιν εντολής του Διευθυντή της εκδήλωσης, σε σημείο που θα θεωρηθεί κατάλληλο ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Το σημείο αυτό είναι το Κέντρο Διασκέδασης Κατάη, 2 χλμ έξω από τον Σολωμό.


Οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται τον Κ.Ο.Κ. και να υπακούν αυστηρά σε υποδείξεις της Τροχαίας και των οχημάτων της διοργάνωσης, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών σε περίπτωση παραβίασεων κυκλοφορίας – κίνησης.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή θα γίνει ο αγώνας από την Σπάρτη έως το Ξηροκάμπι με εκκίνηση μπροστά από τα  Γυμνάσια της Σπάρτης και ώρα 10:15.

Συμμετέχουν επτά ποδηλάτες του Σπαρτιατικού.

Σημειώνεται πως το «εισιτήριο» για την «Σπαρτακιάδα 2021» έχουν ήδη εξασφαλίσει οι παρακάτω αθλητές του Σπαρτιατικού ΓΣ: Γιώργος Δαράκης, Νίκος Λιακάκος, Σταύρος Πετρόπουλος, Παναγιώτης Πηγαδιώτης, Γιώργος Παπαδόγιαννης, Θεόδωρος Παπαδόγιαννης και Γιάννης Ρουσέτος.

 

φωτογραφίες αρχείου Αλέξανδρου Μπουγάδη

You may also like

Κοινοποίηση: