8+1 λόγοι για να επισκεφτείς τη LOCAL ON λουλούδι από τον τόπο σου (έκθεση χειροποίητου και φωτογραφίας) στο παλιό Μεταξουργείο Σπάρτης!

534{icon} {views}

 

  1. Γιατί πρόκειται για μια έκθεση που όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι. Τίποτα βιομηχανικό και απρόσωπο. Όλα στα χέρι! Όλα από ψυχής!
  2. Γιατί εκεί θα βρείτε δώρα για όλα τα γούστα. Για μικρούς και μεγάλους. Δώρα πρακτικά ή απλώς διακοσμητικά! Λαμπάδες, κοσμήματα, σαπούνια, πασχαλινά διακοσμητικά, χειροποίητα μουσικά όργανα, είδη καπνιστού, γλυκίσματα, βρεφικά, πρωτότυπα διακοσμητικά (αλήθεια έχετε δει κουκλόσπιτα στριμωγμένα μέσα σε φανάρια;) και ένα σωρό άλλες υπέροχες δημιουργίες. 
  3. Γιατί εκτός από την αγορά χειροποίητων προϊόντων θα χαζέψετε υπέροχες φωτογραφίες ανθρώπων που απλώς πίσω από το φακό βάζουν μόνο την αγάπη τους.
  4. Γιατί εκτός από την αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό άλλα δρώμενα (παραμύθια, μουσική, γεύσεις).
  5. Γιατί θα ενημερωθείτε από τον φιλοζωικό σύλλογο Σπάρτης για τις ανάγκες των ζώων καθώς και τον τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε. Οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν το δικό τους σταντ με τις δικές του χειροποίητες δημιουργίες όπου τα έσοδα θα πάνε κατευθείαν σε αυτούς!  
  6. Γιατί θα βρεις σταντ με πράγματα από δεύτερο χέρι. Σκέφτεσαι κανένα καλύτερο τρόπο να “ξεφορτωθείς” τα παλιά σου βιβλία ή εκείνο το πορτατίφ που πια δεν σου ταιριάζει πουθενά στο σπίτι; Ή ακόμα καλύτερα σκέφτεσαι κανέναν καλύτερο τρόπο για να μάθεις στα παιδιά σου την κυκλική οικονομία; Εγώ δεν σκέφτηκα τίποτα καλύτερο για τα παραπάνω. 
  7. Γιατί δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από ένα χειροποίητο δώρο! 
  8. Γιατί αξίζει να στηρίξεις και να υποστηρίξεις (με όποιον τρόπο μπορείς) μια τέτοια δράση!
  9. Γιατί πως να το κάνουμε Local on σημαίνει πρωτοτυπία και την έχουμε δίπλα μας! Βολτούλα, ψώνια, καφεδάκι και πάνω απ’ όλα χαμογελαστά πρόσωπα! Κι εκεί έξω στην αυλή σαν και την παλιά ρούγα, θα κουβεντιάσεις, θα γελάσεις και θα καμαρώσεις κάτι παιδιά που τρέχουν και γελάνε. Ε αυτό δεν είναι να το χάσεις!

Τη Μ. Παρασκευή & το Μ. Σάββατο 6&7 Απριλίου αν δεν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε… τώρα έχετε! Μια βόλτα στο παλιό Μεταξουργείο της Σπάρτης! 

 

        

        

        

Κείμενο & Φωτογραφίες Ελένη Βλάχου. 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: