Προτάσεις

Bridge festival #2.

578{icon} {views}

Μετά την επιτυχία του Bridge Festival #1, που πραγματοποιήθηκε πέρσι το καλοκαίρι , πραγματοποιήθηκε και το   Bridge Festival #2 που έγινε στο Παραευρώτειο πάρκο (δυτικά της γέφυρας του Ευρώτα ) 11 και 12 Αυγούστου 2017.

Εμείς βρεθήκαμε την Παρασκευή 11/8/2017 όπου ήταν μια βραδιά γεμάτη από ροκ ήχους και μουσική.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

SUPERSOUL

Οι Supersoul είναι ένα Αθηναικό heavy blues trio που πορεύεται δυναμικά στον cranked blues ηχο. Βρισκόμενοι στα τελευταία στάδια παραγωγής του ντεμπούτου τους «Faith Bender LP» κάνουν ένα   μικρό διάλλειμα για να παίξουν τα κομμάτια του δίσκου στο Bridge Festival.

LUSTIN JANE

Οι Lustin Jane είναι μια ροκ μπάντα από τη Σπάρτη.
Τον Οκτώβριο του 2012, ο Γιώργος (κιθάρες Vocals), Σαμ (Κιθάρες), Ιωάννης (μπάσο) και Γιάννης (τύμπανα), αποφάσισαν να σχηματίσουν μια μπάντα για να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική.
Μετά από αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, μπήκαν στο στούντιο για την πρώτη τους ηχογράφηση.     Τον Μάιο του 2016 κυκλοφορούν, το Taste (EP)!
Έχωντας μοιραστεί τη σκηνή με διάφορες μπάντες της εγχώριας σκηνής όπως οι:  Black Hat Bones, Void Droid, Narcosis, B.U.S., Breath After Coma, Black Soul Horde, Fuel Eater, Mr.Booze, Cellar Dogs, 9oz Of Nothing, Eye Level, Rockroaches, Matching Punchies, The Bonnie Nettles, Honeymilk Well Diver, Battleme (USA),Whereswilder,  σε μουσικές σκηνές Αθήνας, Πάτρας, Σπάρτης και λίγο πριν μπουν στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου full-length άλμπουμ τους, ορμούν στη σκηνή της αγαπημένης τους πόλης για ένα καταιγιστικό live!

BREATH AFTER COMA

Οι Breath After Coma ξεκίνησαν την πορεία τους μέσα στο 2013. Το ύφος της μπάντας είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.
Η ξεκάθαρη επιρροή από τη 90s heavy rock σκηνή της Αμερικής, όντας συνυφασμένη με φρεσκάδα στα φωνητικά και στις μελωδίες και χορευτικό groove, χαρακτηρίζει τη μπάντα ως τη νέα ανερχόμενη heavy alternative rock δύναμη, όπως έχει αναφερθεί και στον ελληνικό τύπο μετά την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δουλειάς τους ‘’Leaders’’. Λόγω των έντονων lives τους, το είδος τους έχει προσδιοριστεί ουκ ολίγες φορές ως‘’stadium rock’’ Με το self-titled EP τους να έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τον εγχώριο τύπο και όχι μόνο (-τραγούδι του οποίου χρησιμοποιήθηκε για soundtrack στην αθλητική ταινία ‘’Thunderstruck’’ αμερικανικής παραγωγής-) οι Breath After Coma έχουν οργώσει την ελληνική επικράτεια για την προώθησή του στο πλευρό σημαντικών συγκροτημάτων κοντά στον ήχο τους (βλ. 1000mods, Nightstalker, V.I.C, Black Rainbows κ.ά.) και έχουν ήδη εμφανιστεί σε φεστιβάλ ορόσημα για την ελληνική σκηνή (Ziria Festival, New Long Fest κ.ά).
Με την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου full length album τους ‘’Leaders’’, το οποίο έχει αποσπάσει άριστες κριτικές για την ηχητική και συνθετική του ωριμότητα, είναι έντονα φανερό ότι οι Breath After Coma βρίσκονται στο σημείο που έχουν αρχίσει να απασχολούν έντονα την εγχώρια rock σκηνή.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

Φωτογραφία του Alexandros Bougadis.

 

Συνδιοργανωτές : Σύλλογος Φίλων Εναλλακτικής Μουσικής , Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.
Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης.

You may also like

Κοινοποίηση: