LOCAL ON λουλούδι από τον τόπο σου Έκθεση Χειροποίητου & Φωτογραφίας και άλλες εκδηλώσεις.
Το Σάββατο 31 Μαρτίου και τη Μ.Παρασκευή & Μ. Σάββατο 6&7 Απριλίου αντίστοιχα θα λειτουργήσει το παλιό Μεταξουργείο Σπάρτης ( Κων. Παλιολόγου 29-31) έκθεση χειροποίητου και Φωτογραφίας.
Κοσμήματα, λαμπάδες, ρούχα για μικρούς και μεγάλους, διακοσμητικά και τέχνη από ανακυκλωμένα υλικά θα βρείτε στον χώρο της έκθεσης.
Παράλληλα στο παλιό υφαντήριο θα φιλοξενηθεί συναυλία θέατρο παραμύθια & Τοπικές γεύσεις καθώς και διαγωνισμός με πλούσια δώρα.
Επίσης στον χώρο της έκθεσης θα λειτουργήσει και το εγχείρημα κυκλικής οικονομίας όπου σε ένα κοινό σταντ παλιά αντικείμενα θα πωληθούν και έτσι αλλάζοντας χέρια θα ξανά χρησιμοποιηθούν.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 31/3 10.00-14.00-17.00-22.00.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο activateyourparticipation
Ενημερωθείτε μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα μας, ακολουθήστε μας και στο twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.