Επιχειρήσεις που σας προτείνουμε

Vintage αυτοκίνητα για την ημέρα του γάμου σας από την B-ride

 

Σίγουρα έχετε ονειρευτεί πολλές φορές την ημέρα του γάμου σας, ως μια ημέρα ξεχωριστή και μοναδική, που θα θυμάστε για πάντα. Το νυφικό αυτοκίνητο παίζει – και αυτό – πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν γάμο, προσθέτοντας το στυλ και το ύφος που εσείς θέλετε να δώσετε. Μην ξεχνάτε ότι ο γάμος είναι ίσως η αυθεντική και μοναδική παράσταση της ζωής σας!

 

 

Η νέα εταιρεία μας ενοικίασης Vintage αυτοκινήτων B-ride, σας παρέχει, για αυτό το σκοπό, ένα κλασσικό αυτοκίνητο VW Beetle, με οδηγό, για να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ένα δώρο στον εαυτό σας.

 

Το διαχρονικό σκαθάρι ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα στυλ γάμου, vintage, boho, rustic, classic, δίνοντας μια έξτρα νότα ρομαντισμού και κομψότητας στην σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας. Επιλέξτε το πανέμορφο VW beetle της αρεσκείας σας, σε λευκό ή γαλάζιο χρώμα και δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν στον χρόνο.

 

 

 

Η εταιρεία μας B-ride προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς με οδηγό, στον Γάμο, την Βάπτιση, τον Αρραβώνα, την Επέτειο ή όποια άλλη εκδήλωση εσείς επιθυμείτε. Τα ξεχωριστά οχήματά μας διατίθεται επίσης για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Γνωρίζουμε καλά πόσο μοναδική είναι η στιγμή σας. Στόχος και δέσμευσή μας να κάνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας ακόμα πιο ξεχωριστές.

Εξυπηρετούμε παντού, στο Νομό Λακωνίας καθώς επίσης και τους Νομούς Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την βόλτα των ονείρων σας!

 

**********

 

Φωτογράφιση Γάμων – Βαπτίσεων – Εκδηλώσεων
Studio Photography Alexandros Mpougadis Sparti

You may also like

Κοινοποίηση: