Προτάσεις

Παίζουμε; Θεατρικό & μουσικοκινητικό εργαστήρι από την “Activate Now – Ενεργοποίηση Τώρα”.

329{icon} {views}


Ένα παιχνίδι φαντασίας και σωματικής έκφρασης για παιδιά 7-12 ετών στο Παλιό Μεταξουργείο, Κων.Παλαιολόγου 29-31, Σπάρτη.

Σάββατο 21/04/2018, 6 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

“Καλλιτεχνική & κοινωνικοσυναισθηματική έκφραση, καλλιέργεια δημιουργικότητας και φαντασίας”
Μέσα από πολλαπλές τεχνικές με στοιχεία δραματοποίησης , παραμυθιού και θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά θα αναπτύξουν δημιουργική έκφραση και φαντασία. Το παιχνίδι θα βοηθήσει τα παιδιά να έρθουν σε γνωριμία και μεγαλύτερη αρμονία με τον εσωτερικό και εξωτερικό τους κόσμο.

“Κοινωνικοποίηση ,προαγωγή αυτοπεποίθησης, ομαδικότητας και επικοινωνίας”
Δεν υπάρχει θεατρική πράξη χωρίς συλλογική δραστηριότητα, συνεργασία μιας ομάδας.Τα παιδιά έρχονται σ’ επαφή με την έννοια και την λειτουργία της ομάδας. Μαθαίνουν πως μπορεί να είναι κανείς δημιουργικός, να δέχονται και να προσφέρουν στους άλλους, μαθαίνουν τη γενναιοδωρία και τη συνεργασία.

“Γνωριμία με τις αξίες της ζωής”
Μέσα από το παιχνίδι και τις τεχνικές του θεάτρου τα παιδιά γνωρίζουν τις αξίες της ζωής χωρίς όμως αυτό να είναι αυτοσκοπός. Υπομονή, σταθερότητα , σύνεση είναι αξίες που χαρίζουν ισορροπία σε όλες τις υπόλοιπες. Η ατομική υπευθυνότητα οδηγεί μέσω της ευγένειας, της πειθαρχίας και της καλοσύνης στην αρμονική συμβίωση. Η ελευθερία, η τιμιότητα και η δικαιοσύνη ,οδηγούν στην ειρηνική συνύπαρξη. Η συνεργασία περιλαμβάνει αξίες όπως η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, ο διάλογος και η ανεκτικότητα. Αξίες όπως η συμπόνια και η γενναιοδωρία είναι οι βάσεις για τη φιλία και την αγάπη.

Υπεύθυνη εργαστηρίου :Σούλα Τσάκωνα
Δηλώσεις συμμετοχής: 6937286490
Συμμετοχή: 10€

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/04 και όχι την Τετάρτη που αναγράφεται στην αφίσα.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: