Αστυνομικά

Πολλαπλές συλλήψεις στον νομό Μεσσηνίας

640{icon} {views}

 

Συνελήφθησαν, στις 18.6.2018 το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τρείς (3) ημεδαποί, ένας (1) 26χρονος και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 26 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε η 29χρονη, στις 18.6.2018 το πρωί, αφαίρεσε από ημεδαπό κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα και χρήματα, μέρος των οποίων παρέδωσε στους άλλους δύο (2) 26χρονους, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Τα αφαιρεθέντα και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ στην κατοχή της 29χρονης βρέθηκε  μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 18.6.2018 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, καλλιεργούσε πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, στις 18.6.2018 το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: