Εκλογές

Επίσκεψη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας από την Ε. Κοντοσταθάκου

1039{icon} {views}

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΥΑΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΑΚΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

 

 

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία, Εύα Κοντοσταθάκου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας, όπου σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού και των υπηρεσιών του νομού μας.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης καθώς και από μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών της Λακωνίας για τα προβλήματα του κλάδου. Συγκεκριμένα,  έγινε αναφορά στη δυστοκία κάλυψης της οργανικής δύναμης του νομού, στην έλλειψη προσωπικού κυρίως κατά τη θερινή περίοδο, όπου το προσωπικό προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα του και να προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους μονίμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες υπερβάλλει εαυτόν. 

Τέλος,  συζητήθηκε το πρόβλημα της παλαιότητας του εξοπλισμού και των κτιριακών υποδομών, θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να πληρούνται οι προβλεπόμενες προδιαγραφές για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού. 

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Εύα Κοντοσταθάκου μετά το πέρας της συζήτησης δεσμεύθηκε ότι σκοπεύει να λειτουργήσει ως αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσης ώστε να λυθούν άμεσα τα προβλήματα τα οποία υποσκάπτουν το αίσθημα ασφάλειας στο νομό μας. 

 

=======================================================================================

 

 

Φωτογράφηση & Βιντεοσκόπηση Γάμων, Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων .
Φωτογράφηση & δημιουργία αισθητικών και δυναμικών πορτρέτων 
Επεξεργασία φωτογραφίας & βίντεο
Δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ & DVD
6976999424

official page for facebook

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: