Λακωνία

Μήνυμα Τζανετέα για τη Γιορτή Μητέρας!

 

          Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο πρόσωπο, τη μορφή της Μητέρας. Η ημέρα αυτή είναι μια γιορτή με συμβολικό χαρακτήρα που αποτελεί μια ευκαιρία για να εκφράσουμε στη γυναίκα που μας έδωσε τη ζωή, την αγάπη και τον σεβασμό μας.

      Η Μητέρα η οποία γεννά τη ζωή και την οδηγεί στην τελειότητα με αγάπη, στοργή, αυτοθυσία, αυταπάρνηση και αφοσίωση. Η Μάνα που γίνεται ασπίδα για να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο και να γίνει θυσία για την ευτυχία των παιδιών της. Η Μαμά που πάντα χαρίζει γαλήνη, στήριγμα και ελπίδα. H Μάνα δεν γνωρίζει σύνορα, χρώμα, φυλή, αλλά δημιουργεί τη ζωή, τη διακινεί και τη διαιωνίζει.

       Ο ρόλος της μητέρας στην εποχή μας γίνεται συνεχώς πιο δύσκολος και πιο απαιτητικός. Οι ανάγκες της σύγχρονης μητέρας είναι τόσο πολυδιάστατες, όσο και οι απαιτήσεις που έχει το περιβάλλον της από την ίδια. Πάνω από όλα όμως, η μητέρα είναι υπεύθυνη για την ανατροφή και την ένταξη των παιδιών της στο κοινωνικό σύνολο, είναι αυτή που τους μεταδίδει τις ηθικές αρχές και τους κανόνες της κοινωνίας που ανήκει. Η αποστολή της μητέρας, λοιπόν, είναι καθοριστική καθώς επηρεάζει και διαμορφώνει το μέλλον της κοινωνίας μας.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Δύναμη και Υγεία σε όλες τις μητέρες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
Αδαμαντία Τζανετέα

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: