Πολιτική

Στ. Αραχωβίτης: Ο δημόσιος, αλληλέγγυος και κοινωνικά δίκαιος ΕΛΓΑ στο πλευρό των παγετόπληκτων παραγωγών

Από χθες, μετά την επέλαση της χιονοθύελλας, ο παγετός πλήττει πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και τη Λακωνία. Δυστυχώς, οι ζημιές από τον παγετό είναι ήδη εμφανείς στους δενδρώνες και στη σοδειά που δεν είχε συγκομισθεί, ιδιαίτερα τα εσπεριδοειδή. Σύμφωνα δε με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο παγετός θα συνεχίσει να πλήττει ισχυρά πολλές περιοχές της χώρας.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει δυστυχώς επιδείξει απανωτές «επιτυχίες» στη διαχείριση της ακρίβειας και των ανατιμήσεων, των αυξήσεων των εφοδίων και της ενέργειας. Το επιτελικό χάος στην αντιμετώπιση των προηγούμενων φαινομένων που έπληξαν την αγροτική παραγωγή (ΙANO, πυρκαγιές) αλλά και της προχθεσινής χιονοθύελλας δημιουργούν εύλογες ανησυχίες. Αυτό που προέχει είναι να εγγυηθούν την ετοιμότητα και την ολόπλευρη στήριξη του ΕΛΓΑ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του παγετού. 

Τούς καλούμε να αναλάβουν άμεσα όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε να προστατεύσουν έγκαιρα, δίκαια και γενναία τους πληττόμενους από τον παγετό αγρότες και τα εισοδήματά τους.

 

 

 

 

Alexandros Bougadis
Artist  Photographer

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Εκτυπώσεις φωτογραφιών σε μοναδικές κούπες
Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης λοιπών δημοσίων δελτίων
Φωτογράφηση – Βιντεοσκόπηση Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick 32GB
Cart Postal

Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος & Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη

Τηλ. 2731181250
Τηλ. 6909031174

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: