Λακωνία

Απάντηση Βαλιώτη στον κ. Νίκο Γεωργαλή, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ΔΟΜΗΚΑΤ

 

Την Παρασκευή 15-09-2023, έλαβα γνώση του περιεχομένου ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Νίκος Γεωργαλής, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ΔΟΜΗΚΑΤ, που εκτελεί έργα στο Δήμο μας, στο ραδιοφωνικό σταθμό Fly FM, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαπέλυσε αήθη επίθεση με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά υπηρεσιακών στελεχών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας αλλά και του ιδίου του Δημάρχου.

Για το λόγο αυτό επισκέφτηκα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να ενημερωθώ σχετικά, ενώ παρακολούθησα και την συνέντευξη που παραχώρησε , 19-09-2023, ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας, η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Ζαχαράκη και υπηρεσιακά στελέχη σε τοπικά Μ.Μ.Ε., κατά την οποία δόθηκαν επαρκέστατες απαντήσεις στον ανάδοχο και αναδείχτηκε η πλήρως αντισυμβατική συμπεριφορά του.

Κατόπιν των ανωτέρω και έχοντας προσωπική αντίληψη επί πολλά έτη, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Κονιδίτσας, Δήμαρχος Οινούντος και Δήμαρχος Σπάρτης για το ήθος, την ευσυνειδησία, την ακεραιότητα και την επαγγελματική επάρκεια των υπαλλήλων κατά των οποίων με πρωτοφανές μένος έβαλε ο ανάδοχος, σε μια προφανή προσπάθεια να καλύψει τις δικές του αδυναμίες, δηλώνω απερίφραστα ότι:

  1. Στηρίζω απόλυτα την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την υλοποίηση των έργων υπό αντίξοες συνθήκες.
  2. Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ

 

**********

 

 

*****

 

You may also like

Κοινοποίηση: